energie industrie
Qpinch wil de globale industrie 10% energie efficiënter maken Made in Antwerpen.
In de petrochemie, bijvoorbeeld in de Antwerpse haven, en in alle procesindustrieën, gaat energie verloren in de vorm van restwarmte omdat de temperatuur te laag is geworden om nog bruikbaar te zijn. Die wordt direct of via koeling geloosd in de atmosfeer. Nochtans doet de industrie er alles aan om zo efficiënt mogelijk te zijn.
Duurzame energie industrie RVO.nl.
Home Onderwerpen Duurzaam ondernemen Duurzame energie opwekken Duurzame energie Duurzame energie industrie. Duurzame energie industrie. Door duurzame energie in te zetten wordt uw bedrijf minder afhankelijk van energie die afkomstig is van fossiele energiedragers. Dat kan op termijn fors schelen in de energiekosten.
TKI Energie en Industrie Topsector Energie.
TKI Energie Industrie. TKI Biobased Economy. TKI Energie en Industrie. TKI Energie en Industrie. De industrie speelt als grootgebruiker een meervoudige rol in de overgang naar het gebruik van duurzame energie. Daarom moet het energieverbruik in deze sector efficiënter worden.
Energie Industrie Management Producties.
Afval Recycling Industrie 2018. Future Urban Mobility 2018. Wij zijn een onafhankelijk congresbureau, organisator van inspirerende strategische netwerkbijeenkomsten. Uw kennispartner op het gebied van: havens, logistiek, offshore, maritiem, energie en industrie. Ook helpen we u graag met verschillende congresservices. Energie en Industrie.
Vertaalservices voor de energie-industrie.
Ons vertaalbureau werkt al vele jaren samen met de energiesector, met klanten in olie en gas, mijnbouw, elektriciteit, petrochemische industrie, duurzame energie en ondersteunende services, voor een effectieve communicatie in meer dan 100 talen. We leveren uitgebreide en op maat gemaakte lokalisatieoplossingen die kosteneffectief zijn en garanderen een snelle doorlooptijd.
Wind energie-industrie voorziet 250.000 nieuwe banen in Europa tegen 2020.
Enkel" als we doorgaan met de installatie van grote hoeveelheden hernieuwbare energie in de EU en de ondersteuning van pilootprojecten van nieuwe technologieën zullen de Europese hernieuwbare energie bedrijven kunnen blijven concurreren, zei Rasmussen, Offshore" wind is het grootste groeipotentieel en moet beleidsmatig nog sterker worden ondersteund door en binnen de Europese Unie."
Energie industrie Haven van Rotterdam.
De energie-infrastructuur in de haven van Rotterdam faciliteert hergebruik van warmte, stoom en CO2 uit de industrie in de chemie, glastuinbouw en stad. De haven van Rotterdam is een interessante locatie voor duurzame energieproductie, zoals zonne-energie, windenergie en energie door meestook van biomassa.
Energie Industrie Vakbeurs Energie.
De industrie in Nederland gebruikt circa 1375 PJ energie. Dat is omgerekend 40 procent van het totale energiegebruik in Nederland. Driekwart hiervan wordt gebruikt in de procestechnologie, waaronder de petrochemische, farmaceutische en voedselindustrie. De chemische en farmaceutische industrie is in 2013 verantwoordelijk voor 74 procent van het energieverbruik in de totale industrie.

Contacteer ons