met energie
Tips voor energiebesparing in je woning Eandis.
Energietips voor school en kantoor. Test je Energie IQ. Bereken je energiewinst. Gratis energiescan aanvragen. U bent hier. Tips en toepassingen. Energietips voor thuis. Energietips voor thuis. Lees onze praktische energietips die je thuis zelf kunt toepassen. Ze vragen weinig inspanning en helpen je aan een lagere energiefactuur. Download hier onze brochure. Verdien veel geld, zonder grote moeite. Of neem een kijkje in ons virtueel energiehuis. Bezoek het energiehuis. De verwarming is dé grote slokop! Zon 66 % van je energiebudget gaat er naartoe. Doe er overdag een graadje af: 20 C in plaats van 21 C. Voorzie een programmeerbare kamerthermostaat in de leefruimte. Installeer thermostatische radiatorkranen in de andere kamers. Ontdek meer tips. Kies de juiste verwarming. Energietips warm water. Een gezin van 3 tot 4 personen verbruikt gemiddeld 90 liter warm water per dag, of 13 % van het energieverbruik. Neem een douche in plaats van een bad. Plaats een spaardouchekop. Laat geen warm water lopen terwijl je je tanden poetst. Ontdek meer tips. Warm water: combineer comfort met lage rekeningen.
Ga slim om met energie ASAP.
Zijn die helemaal volgeschreven met ideeën? Gooi ze niet in de vuilnisbak, maar houd alle papier gescheiden van de rest van het andere afval zoals blikjes, pets, plastic en restafval dat je ook best scheidt. Niet alleen op je werk kan je duurzaam omspringen met energie.
Tips voor gedrag en kleine aanpassingen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zuinig met energie. Zuinig met energie. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Besparen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wel soms een verandering van gewoontes, een beetje van uw tijd of een kleine moeite.
Slim met energie Provincie Antwerpen.
Maak van je leerlingen energie-experts. De activiteit Slim met energie bestaat uit twee delen.: Bij het bordspel slim met energie krijgen de leerlingen vragen en doe-opdrachten in de themas wonen, school, voeding, verkeer en vrije tijd. Ze verzamelen energie en leren meteen hoe je er zuinig mee kunt omspringen.
Slim met Energie Wetenschapsinformatienetwerk.
De leerlingen brengen door het spelen van een spel energieverbruik in kaart en leren hoe ze energiezuiniger kunnen leven. Daarna gaan ze in de workshop zonne-energie proefondervindelijk na welke eigenschappen een goede zonneboiler moet hebben. Na afloop zijn ze vast slim met energie!
Slim met energie Klas op stap.
Home Slim met energie. Slim met energie. Leer op een speelse manier meer over energie! In de workshop zonne-energie onderzoeken de leerlingen welke eigenschappen een goede zonneboiler moet hebben. Daarna brengen ze met het spel slim met energie hun energieverbruik in kaart.
Zuinig met energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bouwen en verbouwen. Groene energie en WKK. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Ons energieverbruik terugschroeven is hoogdringend, en niet moeilijk. Waarom zouden we alleen bij risico's' op stroomtekorten zuinig zijn? Zonder veel inspanningen besparen we gemakkelijk 10% energie.

Contacteer ons