met energie
Slim met energie Provincie Antwerpen.
Maak van je leerlingen energie-experts. De activiteit Slim met energie bestaat uit twee delen.: Bij het bordspel slim met energie krijgen de leerlingen vragen en doe-opdrachten in de themas wonen, school, voeding, werken, verkeer en vrije tijd. Ze verzamelen energie en leren meteen hoe je er zuinig mee kunt omspringen.
Zuinig met energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bouwen en verbouwen. Groene energie en WKK. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Ons energieverbruik terugschroeven is hoogdringend, en niet moeilijk. Waarom zouden we alleen bij risico's' op stroomtekorten zuinig zijn? Zonder veel inspanningen besparen we gemakkelijk 10% energie.
Eneco Blog.
Energie besparen 11/08/2017. Spaar energie en geld met een lage-energiewoning. Energie besparen 21/11/2017. Meer over Spaar energie en geld met een lage-energiewoning. Meer uit de zon. Kleine zonnepanelen: de ideale en duurzame bron van alternatieve energie. Meer uit de zon 21/11/2017.
Tips om energie te besparen Duurzaam omgaan met energie Tips rond milieu en duurzaamheid Natuur dier Wonen Stad Poperinge.
Hoog Contrast uit. U bent hier: Home Wonen Natuur dier Tips rond milieu en duurzaamheid Duurzaam omgaan met energie Tips om energie te besparen. Dood dier gevonden? Schuthok voor honden. Sterilisatieproject voor katten. Subsidie kleine landschapselementen. Ziek dier gevonden? Tips rond milieu en duurzaamheid.
Zuinig omgaan met energie energiebesparenmeetjesland.
Zuinig omgaan met energie. Energiebesparende kleine ingrepen. Zuinig omgaan met energie. Besparen op uw energiefactuur kan eenvoudig door uw gedrag aan te passen. Hieronder staan enkele gedragstips waardoor u thuis minder energie verbruikt.: Droog de was niet in een droogkast, maar buiten of op een wasrek.;
June, slim met energie.
Bovendien geeft June je inzicht in je persoonlijk energie management. De gepatenteerde technologie van June is uniek in Belgiƫ. Het June systeem werkt met zelflerende algoritmes en wordt altijd slimmer en slimmer. Zo kan June je steeds beter helpen om minder te betalen voor energie.

Contacteer ons