zuinig met energie
Tips voor energiebesparing op school of op kantoor Eandis.
Een klein aircotoestel van 1400 W, betekent op jaarbasis al gauw een meerverbruik van 700 kWh. Aan een nieuwe verwarmingsketel toe? Kies voor een condensatieketel op aardgas. Die springt veel zuiniger om met energie. De investering is na relatief korte tijd terugverdiend.
Tips voor energiebesparing in je woning Eandis.
Schakel toestellen met afstandsbediening volledig uit na gebruik. Verwijder laders gsm, tandenborstel, kruimeldief uit het stopcontact na gebruik. Zet de dimfunctie van verlichting uit of trek de stekker uit. Ontdek meer tips. Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? Delen op sociale media. Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen.
Zuinig met energie.
Home / Thema's' / Financiƫle hulp / Hulp bij energieproblemen / Zuinig met energie. Zuinig met energie. Om betalingsproblemen door hoge energiefacturen te vermijden, spring je best zo zuinig mogelijk om met energie. Je kan zelf heel wat doen om energiezuinig te leven.
Tips voor gedrag en kleine aanpassingen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zuinig met energie. Zuinig met energie. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Besparen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wel soms een verandering van gewoontes, een beetje van uw tijd of een kleine moeite.
Zuinig met energie Wase Wind.
Nieuwsbrief editie juni 2018. Zuinig met energie. Zuinig met energie. De elektriciteit of energie die we niet gebruiken is de meest milieuvriendelijke en de meest economische. Daarom is de besparing van energie minstens even belangrijk als het gebruik van hernieuwbare energie.
Tips om elektriciteit te besparen Vlaanderen.be.
Tot 10% van het elektriciteitsverbruik in uw woning is te wijten aan stille verbruikers lampjes, tijdsaanduidingen, die dag en nacht wat energie nodig hebben. Zet die apparaten zoveel mogelijk volledig uit met de aan/uit-knop of via een stekkerdoos. Door het sluipverbruik in te perken, kunt u tot 150 euro per jaar besparen.
Energie-zuinig Energiebesparen.
Op deze website kunt u een schat aan informatie vinden over alles wat te maken heeft met duurzame energie, energiebronnen en energiezuinige maatregelen. Naast de uitgebreide informatie, kunt u ook interessante links vinden ten aanzien van energiebesparende maatregelen en het energiezuinig leven in het algemeen.
Zuinig met energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bouwen en verbouwen. Groene energie en WKK. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Ons energieverbruik terugschroeven is hoogdringend, en niet moeilijk. Waarom zouden we alleen bij risico's' op stroomtekorten zuinig zijn? Zonder veel inspanningen besparen we gemakkelijk 10% energie.

Contacteer ons