zuinig met energie
Tips voor energiebesparing op school of op kantoor Eandis.
Een klein aircotoestel van 1400 W, betekent op jaarbasis al gauw een meerverbruik van 700 kWh. Aan een nieuwe verwarmingsketel toe? Kies voor een condensatieketel op aardgas. Die springt veel zuiniger om met energie. De investering is na relatief korte tijd terugverdiend.
Zuinig met energie.
Home / Thema's' / Financiële hulp / Hulp bij energieproblemen / Zuinig met energie. Zuinig met energie. Om betalingsproblemen door hoge energiefacturen te vermijden, spring je best zo zuinig mogelijk om met energie. Je kan zelf heel wat doen om energiezuinig te leven.
Zuinig met energie Heist-op-den-berg.
Je bent hier Startpagina Iverlek Eandis Zuinig met energie. Zuinig met energie. In vergelijking met een oude stookinstallatie van 15 à 25 jaar oud, hebben de modernste stookinstallaties een rendement dat 20 à 25% hoger is. Door middel van een kamerthermostaat met tijdinstelling en thermostatische kranen op elke radiator kan je in iedere ruimte een aangepaste temperatuur krijgen.
Tips voor gedrag en kleine aanpassingen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zuinig met energie. Zuinig met energie. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Besparen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wel soms een verandering van gewoontes, een beetje van uw tijd of een kleine moeite.
Energie-zuinig Energiebesparen.
Op deze website kunt u een schat aan informatie vinden over alles wat te maken heeft met duurzame energie, energiebronnen en energiezuinige maatregelen. Naast de uitgebreide informatie, kunt u ook interessante links vinden ten aanzien van energiebesparende maatregelen en het energiezuinig leven in het algemeen.
Zuinig met energie Wase Wind.
Zuinig met energie. Zuinig met energie. Mijn Wase Wind. De elektriciteit of energie die we niet gebruiken is de meest milieuvriendelijke en de meest economische. Daarom is de besparing van energie minstens even belangrijk als het gebruik van hernieuwbare energie.
Tips voor energiebesparing in je woning Eandis.
Schakel toestellen met afstandsbediening volledig uit na gebruik. Verwijder laders gsm, tandenborstel, kruimeldief uit het stopcontact na gebruik. Zet de dimfunctie van verlichting uit of trek de stekker uit. Ontdek meer tips. Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? Delen op sociale media. Verdien veel geld zonder grote moeite. Sfeervol verlichten en toch energie besparen.
Zuinig met energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zuinig met energie. Zuinig met energie. Zuinig met energie. Ons energieverbruik terugschroeven is hoogdringend, en niet moeilijk. Waarom zouden we alleen bij risico's' op stroomtekorten zuinig zijn? Zonder veel inspanningen besparen we gemakkelijk 10% energie. Tips voor gedrag en kleine aanpassingen.

Contacteer ons