energie
Beleidskader: Ruimte voor Energie.
Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan. Maak maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen wind, zon, aardwarmte, water., Verhoog de energie-efficiëntie WKK, warmtepomp, warmtenetten., Zorg voor een performant energienetwerk met sterke Europese interconnectie en de nodige infrastructuur voor de opslag van energie.
Ombudsman Energie.
P E R S B E R I C H T Aantal klachten bij de federale Ombudsdienst voor Energie bleef stijgen in 2017 De federale Ombudsdienst voor Energie heeft. Ombudsdienst voor Energie stelt de wettigheid van het nieuwe consumentenakkoord met de energieleveranciers in vraag.
Federaal Planbureau Thema's' Energie.
Ze is niet alleen een productiefactor van de verwerkende nijverheid, maar ook een sleutelelement in ons dagelijks leven aangezien ze onder meer aan onze behoeften inzake verwarming en mobiliteit kan voldoen. Hierdoor staat energie volop in de belangstelling. De komende decennia staan we immers voor heel wat uitdagingen op het vlak van energie, zoals.:
Energie Stad Brugge.
Diversiteit en Noord-Zuidbeleid. Afval en netheid. Ongedierte en zwerfkatten. Stickers geen reclame. Sneeuw en ijs in de stad: wat te doen. Chemokar voor klein gevaarlijk afval. Verbouwen en wonen. Vergunningen, meldingen en attesten. Plannen, beleid en reglementen. Wonen Energie / Sociaal.
Betaalt u te veel voor energie? Test-Aankoop lanceert energiemakelaar" die het gratis voor u uitzoekt VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Betaalt u te veel voor energie? Test-Aankoop lanceert energiemakelaar" die het gratis voor u uitzoekt. Met een nieuwe website wil Test-Aankoop consumenten helpen om op zoek te gaan naar de beste gas en elektriciteitsprijzen.
Betaal minder voor energie Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bouwen, wonen en energie. Betaal minder voor energie. Betaal minder voor energie. Lees deze pagina voor. Er zijn verschillende manieren om minder te moeten betalen voor energie. Overschakelen naar een goedkopere leverancier is niet moeilijk. Misschien komt u in aanmerking voor kortingen op uw factuur.
Energie VITO.
Hoe doeltreffend zijn deze technologieën in een reële context, zoals een stadswijk en hoe performant zijn ze? Smart energy stadsplanning We helpen lokale overheden en projectontwikkelaars met deskundig advies om verschillende aspecten van energie efficiëntie, implementatie van hernieuwbare energie, opslag te integreren in hun plannen voor stadsontwikkeling, van een enkel gebouw tot de hele stad.
Energie Bond Beter Leefmilieu.
De energie die we opwekken, komt van de wind en de zon: op die manier verzekeren we ons van een veilig klimaat en gezonde lucht. Bovendien gaan we slimmer om met onze energie, waardoor we er minder van nodig hebben.

Contacteer ons