Groene stroom
Groene stroom en warmte-krachtcertificaten Biogas-E.
De Vlaamse regering ondersteunt zo de productie van groene stroom en de primaire energiebesparing door het gebruik van een WKK. De productiekosten van duurzame energie uit biogas gaan immers gepaard met een meerprijs ten opzichte van de energieproductie uit fossiele bronnen.
Groene energie: de garanties van oorsprong WWF.
Gelukkig zijn er energieleveranciers die bewust kiezen om te investeren in hernieuwbare energie, via de ontwikkeling van eigen productiecapaciteit en/of de aankoop van werkelijk groene stroom. Meer informatie en een ranking van energieleveranciers vind je terug op de Greenpeace webpagina over groene stroom.
ELEGANT Lokale groene stroom BX stroomtarief.
U wordt nooit afgesloten. Bestel nu online. Een bestelling voor Elegant Lokale groene stroom BX verloopt via de website van Elegant. Vul onderstaand formulier in, en we sturen u vervolgens direct door naar het bestelformulier op de website van Elegant.
Samen investeren in hernieuwbare energie Ecopower Cvba.
We leggen graag uit wat dat betekent voor Ecopower en voor u als coöperant en/of klant. In deze technologieën investeren wij. Modern, helder schoon. Windenergie is spitstechnologie. Fotovoltaïsche cellen zetten zonlicht rechtstreeks om in groene elektriciteit. Energie uit de natuur.
Groene stroom Gemeente Kruibeke.
Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals aardwarmte, biomassa, waterkracht, windenergie, zonne-energie. Het begrip wordt gebruikt om een onderscheid te maken met de gewone elektriciteit, die dan grijze" stroom" wordt genoemd. In het elektriciteitsnet is er fysisch gezien geen verschil tussen beide.
100% groene stroom Lampiris.
Wat is groene stroom? Honderd procent groene stroom is hernieuwbaar, en dus onuitputtelijk. We gebruiken de stroom vandaag en kunnen dat ook morgen nog doen, in tegenstelling tot aardolie of steenkool, die onvermijdelijk uitgeput raken. Groene stroom wordt geproduceerd uit duurzame energiebronnen, zoals waterkracht, zonne-energie, geothermische energie en biomassa.
Groene energie Alles over groene stroom in België Pricewise.
Per 1.000 kWh of 1 MWh die netto geproduceerd wordt, wordt 1 GO uitgereikt. Iedere energieleverancier die hernieuwbare stroom levert in Vlaanderen is verplicht om per 1.000 kWh geleverde stroom een overeenkomstige hoeveelheid Garanties van Oorsprong voor te leggen aan de VREG. Kiezen voor groene energie.
Besparen op energie.
Een groepsaankoop groene stroom en gas verzamelt zo veel mogelijk burgers die samen de markt op gaan om groene stroom en gas aan te kopen aan voordelige prijzen. Momenteel zijn er in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen groepsaankopen groene stroom en gas gepland.

Contacteer ons